Páty

hu | en | de
Banner 7

Elérhetőségeink

Polgármesteri Hivatal:

2071 Páty Kossuth utca 83.
2071 Páty Pf. 18.
Tel.: +3623555531
Fax: +3623344540

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 13.00 - 18.00
Szerda: 08.00 - 12.00 
13.00 - 16.00
Péntek: 08.00 - 12.00

Ügyfélszolgálat:

Kossuth Lajos u. 81.
Tel.: +3623555531
 
hétfő: 7.30 - 18.00
kedd: 7.30 - 16.00
Szerda: 7.30 - 16.00
csütörtök: 7.30 - 15.30
péntek: 7.30 - 12.00
(ebédszünet:  12.00-13.00

Községüzemeltetés(PVK):

Tel.: +36308382879
 

 

Közterület-felügyelet
07-22 óra között hívható telefonszám:
+36 30 2071 777

Körzeti megbízottak

Gebri József
Tel.: +36 70 313 5102
Fehér Tamás
Tel.: +36 30 494 6281

Pátyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület
Tel.: +36 20 2071 105

Gyepmester

Kincses Imre
Tel.: +36 70 626 7378

Tuncsik József
Tel.: +36 20 972 8231


E-hibabejelentő

Honlap karbantartás

Belépés

BKTV

Kiemelt híreink

Gyorsul az oltás Pátyon is

Gyorsul az oltás Pátyon is

Március 4-én délelőtt Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott nagyobb mennyiségű oltást hozott községünk rendelőibe, így a háziorvosok megkezdhették a tömeges oltást. Az orvosok és ápolók mellett külön köszönet a védőnőknek és a Polgármesteri Hivatal (illetve a PVK) érintett dolgozóinak, akiknek jó része a mostani rendkívüli helyzetben a háziorvosi rendelőkben segít, az adminisztrációt és a behívások szervezését felvállalva. A vakcinák többsége Sinopharm, illetve Moderna készítmények voltak, amelyeknek nagy többsége (144 db) beoltásra is került.

Figyelem: ebösszeírás!

Figyelem: ebösszeírás!

Páty közigazgatási területén tartott ebekkel kapcsolatban 2021. március 1. és április 30. között ebösszeírás lesz. Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII törvény 42/B § -a elrendeli, hogy a települési önkormányzat ebrendészeti feladatainak ellátása érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel háromévente legalább egy alkalommal ebösszeírást végezzen. Páty közigazgatási határán belül tartott minden eb tulajdonosa, tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben meghatározott adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Nyílik a Dédelgető Bölcsőde

Nyílik a Dédelgető Bölcsőde

Február 19-én délelőtt Székely László polgármester, Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkárának, valamint Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselőnek a részvételével megnyitotta a tavaly épült Dédelgető Bölcsődét. A járványhelyzet miatt az ünnepélyes megnyitón csak korlátozott számban vehettek részt a meghívottak. Az elmúlt évben a Pénzügyminisztérium pályázatának segítségével épült két csoportos bölcsőde további két csoporttal bővíthető a jövőben. A bölcsőde március 1-én, hétfőn nyitja meg kapuit. (fotó: Szádvári Ferenc)

Aktuális hírek

Csütörtökönként csak oltás március hónapban

Csütörtökönként csak oltás március hónapban

Tisztelt Betegeink! 2021. márciusától csütörtöki napokon a háziorvosi rendelő oltópontként működik, ezért kérjük szíves megértésüket. 
Az előjegyzés, és az oltások biztosítása országos protokoll szerint történik. Az oltások biztonságos, gyors lebonyolítását Páty Község Önkormányzatának Munkatársai segítik. Soron kívüli, nem sürgősségi jellegű, előzetesen nem egyeztetett háziorvosi ellátás ezeken a napokon nem vehető igénybe. Célunk a település lakosainak gyors és biztonságos oltása COVID-19 ellen. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Dr. Dózsa Katalin, háziorvos

Segít az Önkormányzat

Segít az Önkormányzat

Páty Község Önkormányzata a járvány kitörése óta folyamatosan támogatja a település egészségügyi dolgozóit a védekezést segítő legkülönfélébb eszközökkel. Legutóbb a héten adtunk át orvosi maszkokat, fertőtlenítő szereket, kesztyűket és egyéb felszereléseket (500 ezer Ft értékben) az orvosi rendelőknek és a bölcsődének. Reméljük az oltások felgyorsulásával tavasszal túl jutunk a nehezén.

Indul az életfa program Pátyon

Indul az életfa program Pátyon

Minden család akiknél gyermek született 2020-ban, egy őshonos gyümölcsfát kap ajándékba az önkormányzattól. Jelentkezni a hivatal@paty.hu email címen lehet név, lakcím, telefonszám, és a választott gyümölcs fajta (alma, körte, szilva, cseresznye, meggy) megadásával. Lehetőség szerint több fajtát adjanak meg. A fát Pátyon belül, magánterületen kell elültetni.  A sikeres igénylés feltétele az állandó pátyi lakcím, melyet átvételkor lakcímkártya bemutatásával igazolni kell.

Kényszerszünet az óvodában

Kényszerszünet az óvodában

Az Oktatási Hivatal a koronavírus megjelenésével kialakult veszélyhelyzet miatt 2021.03.01. - 2021.03.05. terjedő időszakra a feladatellátási hely egésze vonatkozásában rendkívüli szünetet rendel el a Pátyolgató Óvoda Rákóczi u. 19. szám alatti épületében.

Covidon innen és túl

Covidon innen és túl

Székely László polgármester év eleji interjút adott Szádváriné Kiss Máriának, a Pátyi Kurír szerkesztőjének, amelyet a megjelenő újság hasábjai mellett itt is olvashatnak.  A beszélgetésben szó esik a polgármester úr covid-fertőzéséről, az idei év óvatos költségvetéséről, pályázatokról, az autópálya lehajtóról és a bölcsőde indulásáról. Kiderül, hogy a település első embere töretlen optimizmussal vág neki a 2021-es évnek, illetve megtudhatjuk, hogyan használja a veszélyhelyzet adta jogköreit.

Ismét adómentes a pálinkafőzés

Ismét adómentes a pálinkafőzés

Több, mint tízéves küzdelem után nemrég az Európai Unió módosította az erre vonatkozó szabályozást. Pont került a pálinkaszabadságharc végére, amikor tavaly az unió döntéshozó szervezete módosította az alkoholok ügyével foglalkozó irányelvet, amely szerint a tagállamok adómentessé tehetik – évente maximum 50 liter gyümölcsszeszig – a párlatfőzést.

Óvodavezetői pályázat

Óvodavezetői pályázat

A Pátyolgató Óvoda jelenlegi vezetőjének, Démény Erikának idén lejár a vezetői megbízatásának második cilusa, ezért az Önkormányzat a törvényi előírásoknak megfelelően új pályázatot ír ki az intézmény vezetésére.

 

 

Égetési tilalom januártól!

Égetési tilalom januártól!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy szigorúan tilos az avar és kerti hulladék, valamint egyéb hulladékok szabadtéri égetése, továbbá-a kezeletlen papír kivételével – a háztartási hulladékok tüzelőberendezésben történő égetése is. A tilalom megszegőivel szemben a Budakeszi Járási Hivatal, mint környezetvédelmi hatóság levegőtisztaság-védelmi bírságot szabhat ki.

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványhelyzet miatt a  jogi tanácsadás a következő időszakban telefon vehető igénybe SZERDÁNKÉNT 16-17 óra között az alábbi telefonszámon: 06-30/334-1892
A tanácsadást továbbra is dr. Jancsár György, az önkormányzat ügyvédje látja el.

A személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban szünetel

A személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban szünetel

Tisztelt Ügyfelek! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Polgármesteri Hivatalban a járványhelyzetre való tekintettel a személyes kontaktussal járó ügyfélfogadást visszavonásig továbbra is szüneteltetjük! A kérelmeket lehetőség szerint elektronikus úton (e-mail, e-papír, ügyfélkapu), vagy postán juttassák el a Hivatal részére. A személyesen behozott kérelmeket a főépület előterében elhelyezett, zárt dobozba tudják bedobni, amelyhez biztosítunk zárható borítékot. Amennyiben kérdés merül fel, ügyintézőink a személyes ügyfélfogadás alatti időpontokban elektronikus úton (telefon, e-mail, e-papír, ügyfélkapu), valamint postai úton tudnak tájékoztatástnyújtani. Elérhetőségeink a következők: Postacím: 2071 Páty, Kossuth u. 83.Telefon.: 23/555-531 E-mail: ugyfelszolgalat@patv.hu További szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Megjelent a 2021-es hulladéknaptár

Megjelent a 2021-es hulladéknaptár

A Depónia Nonprofit Kft. látja el továbbra is Páty területén a hulladékszállítási szolgáltatást. A hulladék elszállítására korábban meghatározott napok a 2021-es évben nem változnak, de a pontos listát ide kattintva letöltheti. A hulladéknaptárt postai úton is megkapják a pátyi lakosok, a jövő évi edényazonosító matricákkal együtt.

Januártól a Budakeszi Egészségügyi központhoz tartozunk

Januártól a Budakeszi Egészségügyi központhoz tartozunk

Január 1-től már a Budakeszi Egészségügyi Központ modern, magas színvonalú és folyamatosan bővülő szakrendelésein tudunak ingyenesen részt venni a pátyi lakosok. Ezzel együtt megszűnik az ingyenes ellátás Biatorbágyon, kivéve a háziorvosi ügyeletet, ami továbbra is ott érhető el. Emellett január 4-től vérvételi pont nyílik Pátyon, ami így mindenki számára könnyen elérhető lesz. A vérvételt saját háziorvosi beutalóval lehet igénybe venni, alap vizsgálatokra jogosít, a fizetős vizsgálatok továbbra sem elérhetők!Vérvétel időpontja: Hétfő 6-8 óráig Pénteken 7-9 óráig. Később ez növekvő igények esetén természetesen bővíthető lesz. Bejelentkezés telefonon: Hétfőtől- Péntekig 10-14 óra között a 06-30-123-0362 számon

Vérvételi Pont nyílik Pátyon

Vérvételi Pont nyílik Pátyon

Tisztelt lakosság! Örömmel értesítjük önöket, hogy Január 4-től községünkben, VÉRVÉTELI PONT indul. A vérvételt saját háziorvosi beutalóval lehet igénybe venni, alap vizsgálatokra jogosít, a fizetős vizsgálatok továbbra sem elérhetők! Vérvétel időpontja: Hétfő 6-8 óráig Pénteken 7-9 óráig. Bejelentkezés telefonon: Hétfőtől- Péntekig 10-14 óra között a 06-30-123-0362 számon E-mail: paty.vervetel@gmail.com Cím: Páty Somogyi Béla út 3. Príma bolt emelet. Szeretettel várjuk Önöket Hermánné Erzsike, Berecz Zsuzsa

Eseményeink

Lépj velünk! - kihívás játék a természetben

Időpont: 2021. március 01.
Helyszín:

Lépj velünk! - kihívás játék a természetben A Budakörnyéki Társulás applikációs kihívása. 2021. március 01. és június 01. között! Teljesítsd az általad kiválasztott...

Óvodai Beiratkozás

Időpont: 2021. április 26.
Helyszín: Pátyolgató Óvoda

Óvodai Beiratkozás Beiratkozás a 2021/2022 nevelési évre. Kötelező 2021 szeptemberétől óvodába járniuk azoknak a gyermekeknek, akik 2021. a...

Váltás magas kontrasztú változatra

Pátyi Kurír

2021. február

Megjelent a Pátyi Kurír februári száma!


A lapszám letölthető pdf formátumban

A tartalomból:

- Beszélgetés Székely László polgármesterrel

- Bölcsődei, óvodai jelentkezés

- A 2021-es költségvetésről

- Egészségügyi szakrendelések Budakeszin

- Iskolakert tervei a Bocskaiban

- Helytörténeti emlékek

tovább

Meghívó testületi ülésre 2020.10.28.

A Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 45. §-ában biztosított jogkörömben eljárva

Páty Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülését 2020. október 28-án, szerdán 16:00 órára összehívom, az ülésre tisztelettel meghívom.

A testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme (2071 Páty, Kossuth u. 83.).

tovább

Hirdetmények

Önkénteseket keres a lelkisegély szolgálat

A DélUtán telefonos lelkisegély szolgálat önkénteseket keres,akik vállalják az ingyenes, kötelező képzést, és a havi 8 óra otthonról végezhető,– nem fizetett – esti elfoglaltságot. Jelentkezés életrajzzal és motivációs levéllellegkésőbb 2021. március 15-ig: info@delutan.hu

tovább

Széchenyi 2020

Budakeszi Egészségügyi Központ

Január 1-től már a Budakeszi Egészségügyi Központ modern, magas színvonalú és folyamatosan bővülő szakrendelésein tudunak ingyenesen részt venni a pátyi lakosok

Időpont egyeztetés: +36 20 362 7065

Leletkiadás: Hétfő - péntek: 10.00 - 16.00


Képviselői vélemények

Páty komposztál

Óriási érdeklődés mellett indult útjára a komposztáló program, az önkormányzat ingyenesen biztosít egy komposztládát minden pátyi családnak. A jelentkezés feltétele mindössze az állandó pátyi lakcímkártya. Néhány hét alatt már 430 család jelentkezett, közülük kétszázan már most átvehetik az igényelt típust, a többieket tavasszal értesíteni fogjuk az átvételről. Van fa keretes, 340 literes műanyag és 650 literes műanyag. Mindkét műanyag típus Magyarországon készült, újrahasznosított műanyagból. A 340 literes egy fedeles, alul üríthető komposztláda, a 650 literes egy nagyobb kapacitású, műanyag lécekből álló komposztáló keret, aminek nincs fedele, a fa kereteshez hasonló felépítésű.

tovább

Hirdetések

TK
2020. 10. 27.

Kiadó lakást, vagy családi házat keresek Pátyon, illetve környékén, hosszú távra. 06-20-45...

tovább
Pásztor László
2020. 10. 08.

Két áramkörös 4+1ágú;nappaliba való GLOBO márkájú csillár és egy hozzá való falikar ú...

tovább

Legújabb videó

Eseménynaptár

 
 
 
 
H K Sze Cs P Szo V
1
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
2
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
3
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
4
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
5
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
6
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
7
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
8
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
9
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
10
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
11
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
12
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
13
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
14
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
15
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
16
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
17
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
18
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
19
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
20
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
21
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
22
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
23
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
24
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
25
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
26
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
27
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
28
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
29
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
30
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
31
 • Lépj velünk! - kihívás játék a természetben
 
©2015 Páty önkormányzata